evolution | افـــلـيــوشـن
صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 262a641fd6
صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 829894
ادارة المنتدي صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 103798
evolution | افـــلـيــوشـن
صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 262a641fd6
صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 829894
ادارة المنتدي صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 103798
evolution | افـــلـيــوشـن
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

evolution | افـــلـيــوشـن

Pes6 evolution | online
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


 

 صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
محمد ثابت

النائب العام


النائب العام
محمد ثابت


الجنس : ذكر
عدد المشاركات : 183
العمر : 41
البلد : egypt
احترام قوانين المنتدي : صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها 11110
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 02/08/2007

صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها Empty
مُساهمةموضوع: صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها   صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها I_icon_minitimeالسبت أغسطس 30, 2008 11:27 pm

النهاردة أنا جايبالكوا نوع من الحلويات المصرية

مش كل الناس عارفينها

ويمكن اللي بيدوقها لأول مرة وهو مش متعود عليها قليل بيحبوها

وأنا كذا مره اكلتها وعجبتني جدا

هي شبه المكرونة بالبشاميل بس مسكرة

وعشان هي مختلفة ومش الكل عارفها قلت أجيبهالكوا ويارب تعجبكوا


المقادير

1 كيلو سكر

1/2 كيلو مكرونة عادية الصغيرة دي

حوالي 12 بيضة

كيلو ونصف لبن

2 ملعقة كبيرة سمن بلدي

وعلى فكرة لو عايزين تقللوا السكر براحتكوا بس دي المقادير اللي متعارف عليها

الطريقة

نسلق المكرونة عادي في ماء مغلي

نجيب الصينية اللي هنعمل فيها المكرونة

نخلط فيها السكر والسمنة مع بعض كويس وبعدين نضيف عليهم البيض

ونضربه كويس بالمعلقة مش بمضرب البيض لحد مانلاقي ان الخليط بقى متجانس مع بعضه

ونضيف بعد كده المكرونة المسلوقة ونقلب كويس

وبعد كده نضيف اللبن

ولو حبيتي ترشي سكر أو جوز هند على الوش حلو

بعد كده نحطها في فرن درجته عالية لمدة 10 دقايق تاخد لون بس

ونرش السكر عليها وقشطة (لو مش عايزين مش مشكلة)

وبعدها حوالي ساعة إلا ربع على نار هادية في الفرن برضه

بس الوقت ده حسب ماتحسي انها تماسكت

يعني هزي الصنية لو حسيتي انها تماسكت مش زي الأول اطفي عليها علطول

لأنك لو سبتيها أكتر هتبقى مجلدة

والخليط اللي مع المكرونة هو نفسه بتاع الكريم كراميل عشان كده ممكن تلاقي الطعم متقارب


وبعد ما تطلع من الفرن سيبيها تبرد وحطيها في الثلاجة

تؤكل باردة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
evolution | افـــلـيــوشـن :: الاقسام العامه :: طبق اليوم-
انتقل الى:  
تعليقاااااااااااااااااات
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>
صينية مكرونة مسكرة (اللي بالكراميل) وسمعت ان بيقولوا عليها Fb110